Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Verbanden leggen in 3D

02 maart 2004

In de Universiteitskrant van 26 februari jl. verscheen het artikel Verbanden leggen in 3D met de volgende samenvatting: Het Groningse Rekencentrum heeft unieke 3D-faciliteiten. Onderzoekers kunnen interactief midden in hun eigen plaatjes staan. Dat opent nieuwe wegen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 12 mei 2022

  KNAW benoemt twee hoogleraren RUG tot lid

  Maria Loi en Dirk Slotboom van de Faculteit Science and Engineering zijn door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) benoemd tot lid.

 • 15 maart 2022

  Vici-beurzen voor drie RUG-onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie RUG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1.5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. J.W. Romeijn, prof. dr. S. Hoekstra en prof. dr. K.I. Caputi kunnen hiermee...

 • 20 december 2021

  Bevlogen bekeerling predikt duurzaam ondernemen

  Duurzame ondernemers de hand reiken, daar is het Gjalt de Jong om te doen. Hij ziet de universiteit als regisseur van vernieuwing. Een onafhankelijke scheidsrechter die de omslag naar een circulaire economie kan versnellen. Daartoe moest hij eerst...