Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verbanden leggen in 3D

02 maart 2004

In de Universiteitskrant van 26 februari jl. verscheen het artikel Verbanden leggen in 3D met de volgende samenvatting: Het Groningse Rekencentrum heeft unieke 3D-faciliteiten. Onderzoekers kunnen interactief midden in hun eigen plaatjes staan. Dat opent nieuwe wegen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...