Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Verbanden leggen in 3D

02 maart 2004

In de Universiteitskrant van 26 februari jl. verscheen het artikel Verbanden leggen in 3D met de volgende samenvatting: Het Groningse Rekencentrum heeft unieke 3D-faciliteiten. Onderzoekers kunnen interactief midden in hun eigen plaatjes staan. Dat opent nieuwe wegen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 26 april 2023

  Koninklijke onderscheidingen voor RUG-medewerkers

  Op woensdag 26 april zijn op voordracht van de RUG twee wetenschappers koninklijk onderscheiden. Mevrouw prof.dr. K.U. Loos is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Uit handen van burgemeester K. Schuiling ontving zij de...

 • 26 april 2023

  Cisca Wijmenga in Raad van Toezicht Hanzehogeschool

  Cisca Wijmenga treedt per 1 september 2023 toe tot de Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool.

 • 25 april 2023

  Reactie op kamerbrief internationalisering

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen heeft kennisgenomen van de Kamerbrief internationalisering in het hoger onderwijs die Minister Dijkgraaf op vrijdag 21 april naar de Tweede Kamer stuurde.