Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verbanden leggen in 3D

02 maart 2004

In de Universiteitskrant van 26 februari jl. verscheen het artikel Verbanden leggen in 3D met de volgende samenvatting: Het Groningse Rekencentrum heeft unieke 3D-faciliteiten. Onderzoekers kunnen interactief midden in hun eigen plaatjes staan. Dat opent nieuwe wegen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...