Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Oratie prof. Roerdink

30 maart 2004

Op dinsdag 20 april 2004 om 16.15 precies zal de heer dr. J.B.T.M Roerdink, benoemd tot hoogleraar in de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen met de leeropdracht: wetenschappelijke visualisatie en computergrafiek, zijn oratie houden in de Aula van de universiteit (Broerstraat 5).

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24

Meer nieuws

 • 26 april 2023

  Koninklijke onderscheidingen voor RUG-medewerkers

  Op woensdag 26 april zijn op voordracht van de RUG twee wetenschappers koninklijk onderscheiden. Mevrouw prof.dr. K.U. Loos is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Uit handen van burgemeester K. Schuiling ontving zij de...

 • 26 april 2023

  Cisca Wijmenga in Raad van Toezicht Hanzehogeschool

  Cisca Wijmenga treedt per 1 september 2023 toe tot de Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool.

 • 25 april 2023

  Reactie op kamerbrief internationalisering

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen heeft kennisgenomen van de Kamerbrief internationalisering in het hoger onderwijs die Minister Dijkgraaf op vrijdag 21 april naar de Tweede Kamer stuurde.