Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPsychologieOnderzoek Gaswinning Groningen

Onderzoeksresultaten fase 2

12 november 2014

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) doet onafhankelijk onderzoek naar de mening van inwoners van de provincie Groningen over gaswinning uit het Groningen-gasveld en de gevolgen hiervan, en mogelijke veranderingen in opvattingen hierover in de tijd. Dit onderzoek vindt plaats in opdracht van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM).

Het onderzoek bestaat uit drie fasen. Dit document bevat informatie over de methode en uitkomsten van de tweede fase van het onderzoek, die heeft plaatsgevonden in juni 2014.

De uitkomsten worden gedeeld met de deelnemers, beleidsmakers, de Dialoogtafel Groningen en NAM. Een kortere samenvatting van deze resultaten wordt ook per brief aan deelnemers gestuurd en naar buiten gebracht middels een persbericht.

Laatst gewijzigd:12 november 2014 14:51