Skip to ContentSkip to Navigation

Webinar ‘Het verschil maken voor gezinnen met meervoudige en complexe problemen’

Wanneer:ma 14-02-2022 16:00 - 17:00
Waar:Online

Naar aanleiding van het 1-jarig Jubileum van het expertisecentrum, worden er in samenwerking met collega’s van Kenniswerkplaats Jeugd Friesland het komende jaar diverse Webinars georganiseerd. Deze Webinars zijn gratis toegankelijk.

Als eerste zal Mariska van der Steege 14 februari van 16-17 uur de aftrap doen.

Wat vraagt het van een professional om te werken met gezinnen meer meervoudige en complexe problemen? Hoe ga je samen met deze gezinnen aan de slag? Hoe kom je gezamenlijk tot veranderingen - hoe klein ook - en  hoe werk je aan het volhouden en doorzetten van deze bereikte resultaten?

In haar interactieve lezing gaat Mariska van der Steege, orthopedagoog, organisatie-adviseur en ontwikkelaar van de richtlijn Gezinnen met meervoudige en complexe problemen, in op het benodigde denken, houding en competenties van professionals die met deze gezinnen werken. Meld je nu aan.

Op 14 april van 16-17u zal de tweede Webinar plaatsvinden van Marianne Welmers-Van de Poll. Andere sprekers in deze reeks Webinars zijn: Eline Möller, Harm Damen en Arjen van Assen. De datums van deze Webinars worden later bekend gemaakt.