Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapNieuwsarchief

Philip Broeksma nieuwe PH Middelen Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

14 maart 2017
Drs Philip Broeksma
Drs Philip Broeksma

De heer drs Philip Broeksma zal per 1 april 2017 aantreden als nieuwe Portefeuillehouder Middelen en lid van het faculteitsbestuur van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Hij zal de heer Wouter Heinen in deze functie opvolgen.

Philip Broeksma (58) studeerde wiskunde en informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen, en heeft verschillende leidinggevende functies in het hoger onderwijs vervuld, voornamelijk bij de Hanzehogeschool. Verder was hij een periode wethouder Financiën in de gemeente Winsum. Hij woont sinds kort weer in Groningen.

Wij heten Philip Broeksma hartelijk welkom in de facultaire gemeenschap en zien uit naar de samenwerking met hem!

Laatst gewijzigd:15 maart 2017 15:59
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...