FEB for BusinessOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
FEB for Business

Over FEB voor Bedrijven

FEB is onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen is gesticht in 1614. Al meer dan vierhonderd jaar zorgt dit wetenschappelijke instituut in Noord Nederland voor onderwijs van topkwaliteit en baanbrekend, sociaal relevant onderzoek.

De Rijksuniversiteit Groningen in een internationaal georiënteerde universiteit met 30,000 studenten die momenteel in of om de top 100 op een aantal invloedrijke ranglijsten staat. Onze elf faculteiten bieden meer dan tweehonderd bachelor en master programma's aan, waarvan 28 programma's worden aangeboden door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Bij de faculteit Economie en Bedrijfskunde geloven we dat onderzoek een samenwerking is. Daarom waarderen we onze samenwerking met bedrijven en organisaties ten zeerste.

Wilt u nieuwe inzichten of lopen er zaken binnen uw bedrijf die baat kunnen hebben bij een wetenschappelijke aanpak?

FEB voor bedrijven is uw betrokken en betrouwbare zakenpartner. FEB Business Services is uw eerste contact wanneer uw bedrijf wilt samenwerken met onze faculteit. Als u vragen heeft over een (toekomstige) samenwerking aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

.

Wetenschapswinkel

Het kan zijn dat u gebruik wil maken van kennis en talenten in een ander vakgebied dan Economie en Bedrijfskunde. De Wetenschapswinkels van de Universiteit Groningen bieden deze mogelijkheid. De medewerkers van deze Wetenschapswinkels, die gezamenlijk alle faculteiten vertegenwoordigen, bemiddelen en geven waar nodig extra begeleiding. Ook de zorg over haalbaarheid, objectiviteit en publiciteit rond het onderzoek is bij hen in goede handen.

Neem een kijkje bij de Wetenschapswinkels!

Laatst gewijzigd:25 oktober 2017 14:37
printOok beschikbaar in het: English