Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsHonours CollegeWaarom het Honours College?

Honours community

Het Honours College is gevestigd in de toren van het Academiegebouw (Broerstraat 5), de ingang van het torentje is te vinden tegenover de A-Lounge/Coffeebar A-café.
Het Honours College bestaat uit een aantal kantoren, een collegezaal, de Petrus Camper Lounge en een aantal studiekabinetten waar gemotiveerde en getalenteerde Honoursstudenten dagelijks zitten te studeren. Voor eten en/of drinken kun je naar restaurant Academia of de Coffeebar A-café (begane grond Academiegebouw). Studenten die vragen hebben kunnen naar de balie van Honours Studentzaken komen op maandag en woensdag van 15.00-17.00 uur.

Ook heeft het Honours College een studievereniging: Honours College Social Association (HCSA). Zij organiseren interessante reizen en hebben maandelijks een borrel zodat Honoursstudenten elkaar ook in een informele setting leren kennen. Ook organiseert HCSA een introductieperiode voor nieuwe Honoursstudenten, met verschillende activiteiten. De introductieperiode start doorgaans vlak na de officiële opening van het programma.

Naast de studievereniging heeft het Honours College het tijdschrift 'Review'.
De artikelen, het design en de verspreiding wordt volledig beheerd door Honoursstudenten.

De kleinschalige manier van colleges, de studiekabinetten, de hechte studievereniging en een eigen tijdschrift zorgen voor een echte Honours community!

Laatst gewijzigd:03 mei 2018 15:12
printView this page in: English