Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Bezoek het Petrus Camper Festival!

10 juni 2015
Petrus Camper Festival

Wat doen studenten van het Honours College van de Rijksuniversiteit? Ontdek het op het Petrus Camper Festival in het Academiegebouw!

Op woensdag 24 juni 2015 van 13:30u - 17:00u wordt het Petrus Camper Festival georganiseerd door derdejaars bachelorstudenten van het Honours College. Tijdens deze middag delen honoursstudenten hun ervaringen en tonen ze de resultaten van onderzoek dat ze gedaan hebben. Door middel van een scala aan interessante en interactieve activiteiten worden wetenschappelijke en maatschappelijke problemen vanuit verschillende invalshoeken belicht en vertaald naar een visie voor de toekomst.

Test je kennis over technologieën, bezoek Rome, doe mee aan een pubquiz of speel een spel over energie besparen. Neem deel aan een rondleiding in het Academiegebouw en bekijk de Poster Galerij. Iedereen is welkom op het Festival!

Laatst gewijzigd:04 april 2016 11:13

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...