OnderwijsOpleidingenHonours College

Datum Petrus Camper Festival bekend

19 januari 2018

Op 27 juni 2018 zal de 6e editie van het Petrus Camper Festival plaatsvinden. Een interactieve middag waar wetenschap en innovatie centraal staan. Het ideale moment om een kijkje te nemen in het academiegebouw, waar Honours bachelor studenten u meenemen in variërende activiteiten van hun eindproject. Verschillende huidige wetenschappelijke en maatschappelijke problemen worden aangekaart en vertaald naar een visie voor de toekomst.

Het Petrus Camper Festival is het afsluitende onderdeel van de Petrus Camper Leergang, een van de verbredende onderdelen van het honoursprogramma. Het is de laatste activiteit die Honours College studenten doen voordat ze afstuderen.

We hopen u te verwelkomen op 27 juni 2018 in het Academiegebouw, toegang is gratis!

Laatst gewijzigd:19 januari 2018 13:56
printOok beschikbaar in het: English