Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Honours studenten ontvangen GUF-100 prijzen en Aart Bosman Student Excellence award

05 juli 2016

Tijdens de zomerceremonie op vrijdag 1 juli werden de winnaars van onder andere de GUF-100 prijzen en de Aart Bosman Student Excellence Award bekend gemaakt. Onder de prijswinnaars zitten ook Honoursstudenten en alumni.

De GUF-100 prijzen worden uitgereikt aan excellerende studenten, aan elke prijs zit een bedrag van €2500,- verbonden. De volgende Honoursstudenten en alumni ontvingen de prijs:

- Welmoed Wagenaar, studente Honours masterprogramma "Leadership: making the difference!", faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap;
- Danique van Vliet, alumnus Honours bachelorprogramma, faculteit Medische Wetenschappen;
- Thomas Hoeksema, alumnus Honours bachelorprogramma en student Honours HTSM masterprogramma, faculteit Science and Engineering.

Verder werd de beste student van de GUF-100 prijswinnaars gekozen en die ontvangt de Aart Bosman Student Excellence Award. Dit jaar kreeg Thomas Hoeksema deze prijs.

Het Honours College is zeer trots op deze prestaties en feliciteert alle prijswinnaars!

Meer informatie: RUG eerst talentvolle studenten en onderzoekers tijdens zomerceremonie

Laatst gewijzigd:03 november 2017 12:40

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...