OnderwijsOpleidingenHonours College

Master Closing en Opening

20 maart 2016

Op 17 maart vond de Opening en Closing Ceremony voor Honours masterstudenten plaats in de Doopsgezinde Kerk in Groningen. Tijdens deze avond presenteerden de afgestudeerde masterstudenten hun Masterwork en zijn ze in het zonnetje gezet, terwijl tegelijkertijd de nieuwe masterstudenten verwelkomd werden.

De avond werd geopend door de decaan van het Honours College, Hanny Elzinga, waarna de nieuwe masterstudenten direct aan de slag gingen met een interactieve workshop van Eva Pantelakis. Hierna kwamen de afgestudeerde masterstudenten erbij en volgden er presentaties van de verschillende Masterwork projecten. Door het oude cohort (closing ceremony) en het nieuwe cohort (opening ceremony) te combineren kregen de nieuwe nieuwe masterstudenten meteen een goede indruk van het Masterwork en hoe divers het kan zijn. Na een officiële trapfoto werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij studenten ervaringen konden uitwisselen.

Laatst gewijzigd:07 juli 2016 16:00
printView this page in: English