OnderwijsOpen dagen en introductieMasterdag

Masterdag

Mastervoorlichting vrijdag 29 maart 2019

Kom naar de masterdag: ontmoet de docenten en studenten van de Groningse masteropleidingen, kijk rond in de facultaire gebouwen, collegezalen of laboratoria en geniet van de stad Groningen.

De RUG is verkozen tot de beste brede master universiteit, met maar liefst 18 programma's die door Keuzegids zijn gelabeld als Topopleiding. Kies uit een van de 120+ masteropleidingen of een van onze pre-masters.

Wat kan je verwachten van de masterdag?

Tijdens de masterdag promoten we onze masters op locatie, zodat jij kunt ontdekken welke het beste bij je past. Elke master maakt een eigen programma voor de masterdag, je maakt uitgebreid kennis met alle belangrijke aspecten van de opleiding.

Je krijgt bijvoorbeeld de kans om presentaties en workshops bij te wonen van onze (pre-)master opleidingen, maakt kennis met de medewerkers en studenten van de master die met plezier al je vragen beantwoorden en verzamelt informatie over toelating en inschrijving. Uiteraard maak je ook alvast kennis met Groningen en onze universiteit!

Je kunt hier alvast je eigen brochure samenstellen.

testimonial

"Na het behalen van mijn Bachelor diploma in Groningen, was ik benieuwd naar de mogelijkheden die de Universiteit biedt op Masterniveau. Ik vond verschillende Rechtenstudies interessant, maar wist niet welke ik moest kiezen. Door tijdens de Master's Week te praten met docenten en studenten over carrieremogelijkheden en onderzoeksgebieden, heb ik uiteindelijk de Master kunnen kiezen die het beste bij me past."

- Asmo Esser, 24, Master of European and Economic Law

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 050-3639011 of studiekiezers@rug.nl.

Laatst gewijzigd:14 maart 2019 16:20
printView this page in: English