Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate AcademyOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Corporate Academy

Corporate Academy

Pilates (wekelijks)

Bewegingsprogramma voor je lichaam


Pilates is voor een ieder die zijn kracht en souplesse wil vergroten, zonder daarbij overdreven spiermassa op te bouwen. Pilates kan spierblessures helpen voorkomen. De nadruk ligt op een correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse. Pilates combineert de diepe ademhaling en de gecontroleerde beweging vanuit liggende, zittende of staande uitgangshoudingen.
Het “powerhouse” is het krachtscentrum van je lichaam en bestaat uit diepe buik- en rugspieren, bekkenbodem, bilspieren en de binnenkant van je bovenbenen. Ook de schoudergordel wordt bewust alle oefeningen betrokken. Gedurende de hele training wordt je “powerhouse” versterkt.

Dit alles resulteert in een goede houding, grotere bewegingsvrijheid, fitheid en balans.

Pilates bij BALANS

Er blijkt naast het aanbod van de SPR/ACLO behoefte aan een uur Pilates op Zernike, alleen voor medewerkers. Daarom blijft BALANS dit organiseren. Zie verder onder kosten.

Waar en Wanneer

Locatie Datum Tijdstip

Zernike, BALANS zaal, Blauwborgje 8 (eigen ingang)

18 mei t/m 6 juli (8x)

Vrijdag 12.00- 13.00

Trainer:

José Dragtsma

Kosten

Uw eigen bijdrage is €30,-. De SPR verkeert momenteel in financieel zwaar weer en kan geen korting geven. SPR-leden hebben ook de mogelijkheid om Pilates bij de SPR/ACLO te volgen.

Aanmelden

Vanaf april mogelijk, houdt hiervoor de BALANS pagina in de gaten.

Laatst gewijzigd:09 januari 2019 11:53
printView this page in: English