Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate AcademyOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Corporate Academy

Corporate Academy

KANO 5x

Een beetje kanoën is niet moeilijk, dat kan iedereen. Waarom dan toch een cursus? Als je grotere afstanden wilt gaan varen, of sneller wilt varen is het verstandig de kano techniek goed aan te leren. Beter direct een goede techniek aangeleerd, dan met veel moeite een slechte techniek afleren. Een goede techniek voorkomt blessures, maakt het kanoën schijnbaar moeiteloos, verhoogt de veiligheid en het plezier in kanoën.

Kano bij BALANS.

Voor het kanoën heeft BALANS samenwerking gezocht met de Groninger Kano Vereniging. Zij organiseren introductiecursussen op verschillende startdata. Een cursus bestaat uit 5 lessen van ongeveer 2,5 uur. Tijdens de cursus leert u de beginselen van de vaartechniek, boottypen en bootbehandeling en maakt u kennis met de vereniging. Na de cursus mag u als niet-lid 1 dagtocht met de GKV meevaren. Er is geen speciale groep gereserveerd voor RUG-medewerkers, u kunt zelf de cursus kiezen die u het best schikt.

Meer informatie

Op de website van de GKV indt u meer informatie over de vereniging waarmee BALANS voor deze cursus samenwerkt.

Voor wie?

De cursus (5x) is geschikt voor iedere RUG-medewerker die graag kennis wil maken met het kanoën. U moet wel een zwemdiploma hebben.  De voertaal is Nederlands.

Wanneer en waar?

Introductiecursussen kajakvaren (5x) starten (bij voldoende inschrijvingen) op 16 april, 17 april, 2 mei, en 22 mei. Van 19.00 - 21.30 uur. Kijk op de webite van GKV bij welke cursus nog plaats is. Ook vind je daar de exacte cursusdata.

De Groninger Kano Vereniging bevindt zich aan de Hoornse Dijk 4 (Paterswoldse meer) tussen Groningen en Haren.

Materialen?

De GKV zorgt voor het materiaal gebruik (kano, peddel, zwemvest, spatzeil). Redelijk nauwsluitende kleding is gewenst, met name een nauwsluitend shirt of jasje om te voorkomen dat u blijft haken. Verder heeft u comfortabele schoenen nodig, bijvoorbeeld gympen. Hardloopschoenen zijn niet geschikt. Bij wat kouder weer is een thermoshirt of winddichte kleding aan te raden. Brildragers wordt geadviseerd een brillekoordje te gebruiken.

Kosten

De eigen bijdrage voor deze cursus is 25,00 euro p.p.

Opgeven

Betaling vindt plaats via iDEAL. BALANS geeft uw naam na betaling door aan bij de GKV. GKV stelt het op prijs als u zich ook bij hen aanmeldt voor de betreffende cursus, waarbij u aan kunt geven dat u betaalt via BALANS. Ook kunt daar een alternatieve startdatum doorgeven voor het geval de cursus niet doorgaat.

Laatst gewijzigd:16 juli 2018 16:37
printView this page in: English