About us Campus Fryslân University College Fryslân: Global Responsibility & Leadership

Beste Bachelor in Nederland: Liberal Arts and Sciences

Liberal Arts and Science at University College Fryslân
Liberal Arts and Sciences at University College Fryslân

Ontdek Liberal Arts and Sciences

Volgens de Keuzegids de nummer één bachelor van alle Nederlandse opleidingen en hogescholen!
Volgens de Keuzegids de nummer één bachelor van alle Nederlandse opleidingen !

Kom studeren bij de door studenten best gewaardeerde Liberal Arts & Sciences bachelor studie van Nederland: Global Responsibility & Leadership! Hierin:

✔ Bestudeer je wereldwijde uitdagingen en verken je lokale oplossingen vanuit verschillende vaken zoals politicologie, psychologie, economie, gezondheid, aardsystemen en data science.

✔ Profiteer je van kleinschalig onderwijs en maak je gegarandeerd vrienden voor het leven.

Tijdens de bachelor Liberal Arts & Sciences ontwikkel je persoonlijke leiderschapsvaardigheden en maak je deel uit van een bruisende, internationale gemeenschap! Huisvesting garanderen we in het historische centrum van Leeuwarden. Begin je toekomst bij Liberal Arts & Sciences: Global Responsibility & Leadership!

Student Koen Paul
Koen, UCF-student

Hey! Ik ben Koen. Ik studeer met veel plezier Liberal Arts & Sciences, Global Responsibility & Leadership. Het wonen met mijn medestudenten en het volgen van kleinschalige colleges zorgt voor een toffe, interactieve en inspirerende sfeer tijdens mijn studie.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor mijn driedelige (Engelstalige) mailserie! Geen zorgen, na drie mails stopt het automatisch :-) Hierin vertel ik je alles over mijn studentenleven: hoe Leeuwarden is, het samenwonen met medestudenten en hoe ik me heb voorbereid op de uni. Spreek je snel!

Laatst gewijzigd:20 januari 2022 14:21