Rijksuniversiteit Groningen/Campus FryslânStuderen bij Campus Fryslân

Studentenhuisvesting

Als je bij Campus Fryslan studeert, dan is het de moeite waard om in Leeuwarden wonen. Het goede nieuws is dat je in Leeuwarden relatief eenvoudig een geschikte woonruimte vindt. Zeker als je dit vergelijkt met andere studentensteden.

Hoe vind je een geschikte kamer, studio of appartement in Leeuwarden?

Verschillende platformen hebben een ruim aanbod van kamers, appartementen en studio's in Leeuwarden. Sommige hiervan zijn gratis, anderen vragen een registratievergoeding of een maandelijks bedrag. Student Stay is een partner van de Campus en en heeft accommodatie beschikbaar voor RUG/Campus Fryslan-studenten. De locaties van Student Stay liggen dicht bij de campus. Vanaf 15 april kun je je inschrijven voor woonruimte die vanaf september beschikbaar is.

Kijk ook eens op Facebook waar je verschillende pagina's/groepen vindt zoals:

• Woningmarkt Leeuwarden
  • Studentenverblijf
  • Kamernet in Leeuwarden

Wat kost woonruimte in Leeuwarden?

Hoe groter de woonruimte, hoe hoger de prijs. Ook de locatie en jouw voorkeur voor een (on)gemeubileerde ruimte beïnvloedt de huurprijs. Prijzen variëren van ongeveer 300 tot 550 euro (en meer) per maand.

Laatst gewijzigd:07 november 2018 14:49
printView this page in: English