Skip to ContentSkip to Navigation
About us Campus Fryslân

Vacature: medewerker Student Service Desk/Onderwijssecretariaat (0,8fte) (T011218)

26 maart 2018

Organisatie

De vacature is bij Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân (RUG/CF). Campus Fryslân is de nevenvestiging van de RUG in Leeuwarden en zal als 11e faculteit in opbouw de komende jaren een brede Engelstalige bachelor aanbieden binnen het University College Fryslân, nieuwe masterprogramma’s ontwikkelen en de Graduate School of Campus Fryslân verder uitbreiden.

RUG/CF verzorgt niet één wetenschapsgebied, maar is gericht op de multidisciplinaire bestudering van wetenschappelijke vraagstukken die samenhangen met maatschappelijke en economische thema’s die als relevant voor de Friese regio zijn bestempeld. Kernfilosofie van RUG/CF is: regionale thematieken verbinden aan interdisciplinaire global issues. De 17 doelen voor duurzame ontwikkeling die door de VN zijn geformuleerd, vormen daarbij een belangrijke inspiratiebron.

De opbouw van de staf van Campus Fryslân is in volle gang. Momenteel zijn er ca. 20 medewerkers en 10 PhD’s werkzaam, maar met de start van de bachelor Global Responsibility and Leadership (GRL) en een nieuwe master Sustainable Entrepreneurship (SE) in september groeit het team snel. Voor deze opleidingen wordt binnen het Faculteitsbureau een nieuwe studentenbalie annex onderwijssecretariaat opgezet.

Voor de medewerker die we zoeken, is dit een unieke kans om dit nieuwe secretariaat mee op te zetten. Later dit jaar zal de bezetting worden uitgebreid met een tweede medewerker. Er wordt gewerkt in een klein team en de organisatie is in opbouw; daarom zoeken wij een collega die bereid is om van tijd tot tijd over de grenzen van de eigen functie heen te kijken.

Functieomschrijving

Deze vacature is zowel gericht op de ondersteuning van studenten bij vragen over hun opleiding, (het opzetten van) de administratieve organisatie van de twee opleidingen, als ook de managementondersteuning van de beide opleidingsdirecteuren. De opleidingen zijn Engelstalig en een deel van de studenten en staf is internationaal. De voertaal zal dan ook veelal Engels zijn.

Meer specifiek maken de volgende componenten onderdeel uit van de functie:

• administratie van inschrijvingen, groepsindelingen, studieresultaten, enz.
• administratieve ondersteuning bij onderwijsprojecten, zoals stages en living labs
• administratieve ondersteuning bij onderwijskwaliteitszorg, bijv. de organisatie en archivering van vakevaluaties
•administratie en organisatie van speciale voorzieningen voor studenten
• voorbereiden en opmaken van diploma’s
• agendabeheer voor de opleidingsdirecteuren
• afhandelen telefoonverkeer, correspondentie (Nederlands en Engels) en archivering.

Functie-eisen

• een relevante opleiding op mbo+-niveau
• meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een universiteit of hogeschool - ervaringen met administratieve systemen van de RUG is een pluspunt
• goede taalvaardigheid in Engels en Nederlands
• u kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
• u beschikt over de competenties leervermogen, samenwerken, accuratesse en plannen en organiseren
• u bent klantvriendelijk, organisatiesensitief en u heeft een hands-on mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

De Rijksuniversiteit Groningen biedt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van minimaal € 2161,- tot maximaal € 2917,- (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij volledige werktijd. De functie is gekoppeld aan het UFO-profiel van medewerker studentenzaken 3. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar. De functie gaat in per 1 mei of 1 juni 2018.

RUG/CF is gevestigd in Leeuwarden, dichtbij het station.

Sollicitatie

U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 05.04.2018 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

  • Chantal Vrijhof, beleidsmedewerker onderwijs en studentenzaken, 058-2882132, c.t.vrijhof@rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Extra informatie

Laatst gewijzigd:28 januari 2020 08:24

Meer nieuws