Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Campus Fryslân

Café van de Kleine Wetenschap over smaak en voeding

17 november 2015

Op dinsdag 24 november vindt het volgende Café van de Kleine Wetenschap plaats. In samenwerking met 'Leeuwarden hoofdstad van de smaak' zullen in deze editie smaak en voeding aan bod komen.

Slow food, super foods, low-carb of no-carb, er gebeurt ontzettend veel in voedingsland en naast het feit dat de trends amper bij te houden zijn is het erg lastig te bepalen welke trends we moeten geloven en in welke we mee willen gaan. Wat wordt door de wetenschap eigenlijk als ‘goede voeding’ beschouwd? En hoe komt smaak tot stand? Vragen die je kunt stellen aan Drs. Heleen Hoogeveen, medisch wetenschapper aan het Universitair Medisch Centrum Groningen, en Huib Stam, auteur van onder andere het boek Eetsprookjes. Zij maken ons wegwijs in het doolhof dat smaak en voeding heet. Ook Daan van Beijeren zal de 24e aanwezig zijn, om u te voorzien van goede muziek!

Laatst gewijzigd:19 december 2018 07:01
Deel dit Facebook LinkedIn

Meer nieuws