Skip to ContentSkip to Navigation
About us Campus Fryslân

Jaarverslag 2018 gepubliceerd

27 mei 2019

Het Jaarverslag 2018 is onlangs gepubliceerd. Hierin blikken we terug op het afgelopen jaar.

”In 2018 is met man en macht gewerkt aan de renovatie van de Beurs. De renovatie is een krachtig samenspel van experts gebleken met een verbluffend resultaat. Vol trots betrekken we in 2019 dit oude en tegelijkertijd nieuwe onderkomen van waaruit wij graag samen met u verder werken aan universitair onderwijs, onderzoek en prikkelende publieksevenementen in Friesland.
Een ieder die afgelopen jaar heeft meegewerkt aan de verdere opbouw van Campus Fryslân als nieuwe, interdisciplinaire faculteit van de RUG in de regio willen we hartelijk dankzeggen.”

Laatst gewijzigd:27 mei 2019 16:04

Meer nieuws

 • 12 mei 2022

  KNAW benoemt twee hoogleraren RUG tot lid

  Maria Loi en Dirk Slotboom van de Faculteit Science and Engineering zijn door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) benoemd tot lid.

 • 15 maart 2022

  Vici-beurzen voor drie RUG-onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie RUG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1.5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. J.W. Romeijn, prof. dr. S. Hoekstra en prof. dr. K.I. Caputi kunnen hiermee...

 • 20 december 2021

  Bevlogen bekeerling predikt duurzaam ondernemen

  Duurzame ondernemers de hand reiken, daar is het Gjalt de Jong om te doen. Hij ziet de universiteit als regisseur van vernieuwing. Een onafhankelijke scheidsrechter die de omslag naar een circulaire economie kan versnellen. Daartoe moest hij eerst...