Skip to ContentSkip to Navigation
About us Campus Fryslân

Jaarverslag 2018 gepubliceerd

27 mei 2019

Het Jaarverslag 2018 is onlangs gepubliceerd. Hierin blikken we terug op het afgelopen jaar.

”In 2018 is met man en macht gewerkt aan de renovatie van de Beurs. De renovatie is een krachtig samenspel van experts gebleken met een verbluffend resultaat. Vol trots betrekken we in 2019 dit oude en tegelijkertijd nieuwe onderkomen van waaruit wij graag samen met u verder werken aan universitair onderwijs, onderzoek en prikkelende publieksevenementen in Friesland.
Een ieder die afgelopen jaar heeft meegewerkt aan de verdere opbouw van Campus Fryslân als nieuwe, interdisciplinaire faculteit van de RUG in de regio willen we hartelijk dankzeggen.”

Laatst gewijzigd:27 mei 2019 16:04

Meer nieuws

 • 28 mei 2020

  Patrick Verkooijen benoemd tot hoogleraar aan de leerstoel Climate Adaptation Governance

  Prof. dr. Patrick Verkooijen, directeur van het Global Center on Adaptation (GCA), is benoemd tot leerstoelhouder voor het programma Climate Adaptation Governance aan de faculteiten Campus Fryslân en Ruimtelijke Wetenschappen van de...

 • 26 mei 2020

  Groningers aan de slag met klimaatadaptatie

  Groningen staat dit jaar in het teken van omgaan met de effecten van klimaatverandering met als hoogtepunt de Klimaatadaptatieweek van 19 t/m 25 januari 2021.

 • 25 mei 2020

  Nieuwe Dean of Graduate Studies

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit heeft prof. dr. Petra Rudolf benoemd als Dean of Graduate Studies RUG. Rudolf, hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica aan de Faculty of Science and Engineering, is reeds in maart begonnen in deze...