Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Customer Experience Management

Aanmelding en toelating

cxm

Customer Experience Business Case in 1 dag
Het collegegeld voor de Customer Experience Business Case in 1 dag bedraagt € 1.200. Leden van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen en partners van Altuïtion krijgen 10% korting en betalen daarom € 1.080.

Executive Programma Customer Experience Management
Het collegegeld voor het vijfdaagse programma Customer Experience Management bedraagt € 4.990. Leden van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen en partners van Altuïtion krijgen 10% korting en betalen daarom € 4.491.

De overnachting tussen dag 4 en 5 (donderdag op vrijdag ) is inbegrepen in deze opleiding. Om helemaal ondergedompeld te worden in de 9+ ervaring kan optioneel nog een aanvullende privé-overnachting worden bijgeboekt op eigen kosten (van vrijdag op zaterdag).

Alle lesmaterialen zijn inbegrepen in deze opleiding. Optioneel bestaat er een aanvullend literatuurpakket voor degenen die zich naast het reguliere programma nog verder in deelaspecten van (de theorie rondom) CX willen verdiepen, deze kan op eigen kosten worden aangeschaft.

Hoe financier ik mijn opleiding?

Bekijk de verschillende opties.


Meer informatie

Neem gerust contact op met onze opleidingsadviseur. Ook voor de incompany mogelijkheden!

Marit Luiting-Drijfhout

Marit Luiting-Drijfhout
Opleidingsadviseur

T: +31 50 36 32 919
M: +31 6 51 78 72 93
E: m.drijfhout rug.nl

Laatst gewijzigd:02 juni 2023 11:51