Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniBlijf actiefAlumni AbroadAlumnikringen

Alumnikringen

Overzicht alumnikringen en alumni ambassadeurs

De RUG organiseert evenementen voor oud-studenten in steden over de hele wereld. Van Groningen tot Hong Kong tot San Francisco ontmoeten alumni elkaar in regio's waar veel Groningse alumni wonen. In het overzicht boven kunt u alumnikringen en internationale alumni ambassadeurs vinden.

De universiteit heeft hechte groepen van alumni in een aantal van deze gebieden die alumnikringen worden genoemd. Ze hebben een lokaal bestuur opgericht met doelstellingen en organiseren een paar keer per jaar bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten bieden de mogelijkheid om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

We ondersteunen alumnikringen door RUG vertegenwoordiging aan te bieden op evenementen. Reizend personeel en bestuursleden spreken graag met alumni en delen ontwikkelingen van de RUG. Bovendien geven hoogleraren en faculteitsleden van de universiteit interactieve lezingen waarin  ze de urgente uitdagingen in de wereld bespreken. De RUG ambieert de betrokkenheid van alumni bevorderen door:

- Regelmatig te communiceren met actieve alumni
- Het hosten van alumni netwerkbijeenkomsten
- Het bevorderen van het welzijn van de RUG
- Het verzorgen van lezingen door RUG hoogleraren en docenten van de faculteit
- Ondersteuning van filantropische activiteiten van het Ubbo Emmius Fonds
- Het bezoeken werkplekken van alumni

Ontdek wat er in uw regio gebeurt door de lijst met alumnikringen te bekijken of bekijk het overzicht van onze alumni evenementen in de agenda. Geïnteresseerd in een van de bovenstaande activiteiten, maar staat er momenteel niets op de agenda? Neem contact op met de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving.

Laatst gewijzigd:22 februari 2018 10:40
printView this page in: English