Alumni Nieuws

Ubbo Emmius Fonds krijgt CBF-keurmerk

05 maart 2021

Het Ubbo Emmius Fonds (UEF) van de RUG heeft een Erkening gekregen van het CBF. Het UEF is daarmee het tweede universiteitsfonds in Nederland dat voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de Toezichthouder Goede Doelen. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om het UEF verder te professionaliseren, mede naar aanleiding van een grote schenking. Zo kwam er een andere bestuursopzet. In plaats van een uitgebreid AB en DB is er nu één bestuur met vijf leden. Voorzitter Paul Polman gaf de bestuurshamer door aan Eddy Perdok

Laatst gewijzigd:05 maart 2021 15:21