Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Studie in beweging

03 april 2013

Christiaan Triebert reisde onlangs liftend van Groningen naar Kaapstad. De student Internationale betrekkingen en internationale organisatie aan de RUG deed dat samen met twee andere studenten, in het kader van Thumbs Up Africa. Dat project wil aandacht vragen voor problemen in Afrika en kijken hoe het staat met duurzaamheid en het resultaat van ontwikkelingswerk. De reis was voor Christiaan een perfecte aanvulling op zijn studie Internationale betrekkingen en internationale organisatie.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:08

Meer nieuws

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.

 • 28 november 2018

  RUG brengt partijen samen voor innovaties in digitale samenleving

  Tijdens de Digital Society Conference van de VSNU op 27 november jl. heeft de Rijksuniversiteit Groningen het boek ‘Samen kennis en innovaties ontwikkelen: digital society’ gepresenteerd. Dean of Industry Relations Iris Vis: "Digitalisering maakt steeds...