Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Onderwijs voor altijd, het studeren van straks

12 februari 2014

Jaarlijkse organiseert de RUG een dag van het onderwijs, met de verkiezing van RUG docent van het jaar. Voorafgaand aan de verkiezing werd een seminar gehouden over Onderwijs voor altijd, het studeren van straks. Jaap Mulder, Coördinator Docentprofessionalisering Hoger Onderwijs, legt uit waarom onderwijs voor de RUG hoog op de agenda staat. Ook gaat hij na wat het studeren van straks inhoudt: wat blijft en wat verandert? Winnaar van de juryprijs en publieksprijs was Christian Zuidema, docent Ruimtelijke Wetenschappen. Hans Burgerhof, docent medische statistiek, kreeg de meeste stemmen tijdens de verkiezing op internet en won daarmee de webprijs.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:09

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Dimitry Kochenov Joins the FCT Panel to Assess the State of Legal Research in Portugal

  Prof. Dimitry Kochenov has been called to participate in the international panel of experts convened by the Portuguese national authority for the funding of scientific research (Fundação para a Ciência e a Tecnologia) and tasked with the assessment...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 16 oktober 2018

  Consultatiebureaus voor ouderen niet effectief

  Kan een Consultatiebureau voor ouderen er voor zorgen dat (kwetsbare) ouderen zo gezond mogelijk oud worden? Nee, zo blijkt uit onderzoek van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen, Hogeschool Windesheim en Leyden Academy on Vitality and Ageing.