Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Bernoulliborg nog duurzamer

05 december 2012

De Bernoulliborg nóg duurzamer maken. Dat is het idee waarmee Tuan Anh Nguyen en Faris Nizamic onlangs de Green Mind Award van de Rijksuniversiteit Groningen wonnen. Dat betekent dat de universiteit 100.000 euro uittrekt om hun plannen uit te voeren. Juryvoorzitter Jan de Jeu is zeer te spreken over het winnende projectplan, dat erin voorziet dat de investering binnen enkele jaren wordt terugverdiend.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 13:33

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...