Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsNieuwsarchief

Succesvolle introductiedag voor studenten in Leeuwarden

26 augustus 2015
Deelnemende UCF-studenten.

Afgelopen maandag 24 augustus vond de Leip! Intro, de gezamenlijke introductiedag voor studenten in Leeuwarden, voor de tiende maal plaats. Onder de 3500 deelnemende studenten waren circa veertig studenten aanwezig die de UCF vertegenwoordigden. Een aantal nieuwe studenten van de academische masters Water technology (RUG, Twente en Wageningen) , Multilingualism (RUG) en Environmental & Energy Management (Twente) namen deel aan het uit vijf onderdelen bestaande programma.

Gedurende de dag werd er onder andere kennis gemaakt met verschillende bedrijven en verenigingen in Leeuwarden tijdens een Meet & Greet informatiemarkt, waarop ook RUG/Campus Fryslân een stand bemande. Daarnaast was er tijd voor een dans workout, stand-up comedy, een body percussion clinic en de mogelijkheid voor de studenten om hun creativiteit te tonen door elkaar te schilderen tijdens de ‘Facedoek’ activiteit. Een leuke en interactieve kennismaking met studeren in en Leeuwarden. De dag werd afgesloten in de Harmonie. Hier werd van 17.00 tot 19.00 uur een cultureel programma aangeboden. Tevens was er voor de studenten de mogelijkheid een hapje te eten.

Introductiedag Leewarden.
Introductiedag Leewarden.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:36

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...