Over onsWaar vindt u onsHuisstijlHuisstijltoepassingenBeurzen en congressen

Beachflag, sizzler en vlag

• beachflags
  • sizzlers
  • vlaggen
  • tafelvlag

Om de zichtbaarheid van de universiteit te vergroten op beurzen, congressen in binnen- en buitenland of op universitaire terreinen zijn er ontwerpen gemaakt voor beachflags, sizzlers en vlaggen.

Beachflag

De beachflag kan, bijvoorbeeld, worden ingezet op beurzen. Er is één variant met en één zonder beeld. Als men op de beachflag een www-adres wil plaatsen en/of de tekst “founded in 1614”, dan heeft men keuze uit diverse ontwerpen. Ook is er op sommige ontwerpen ruimte voor extra tekst.

Sizzler

De sizzler wordt vaak meegenomen naar buitenlandse beurzen. De sizzler is een heel mooi presentatiemiddel en door de constructie vrij makkelijk mee te nemen (niet heel zwaar). Op de sizzler is ruimte om extra tekst te plaatsen.

Vlag

Er is een rode vlag met wit logo en een witte vlag met een rood logo. Beide varianten zijn verkrijgbaar met Nederlands of Engelstalig logo.

voorbeeld van ontwerpen: beachflag, vlaggen en sizzler

Tafelvlag

De tafelvlag is een verkleinde variant van de gewone vlag en kan gebruikt worden bij vergaderingen of congressen.

Wat en waar?

De vlaggen en de tafelvlag zijn verkrijgbaar in de Universiteitswinkel.

Van de beachflag en sizzler zijn ontwerpinstructies beschikbaar.

Relevante links

Beeld