Skip to ContentSkip to Navigation
About us Working at the University of Groningen That is why you work at the UG YoungRUG Events

Interactieve masterclass 20'ers en 30'ers dilemma's

Wanneer:wo 26-04-2023 15:00 - 17:00
Waar:UB Groningen, Tammeszaal (1211-0428)

Is dit de baan waar ik gelukkig van word of is het tijd voor iets anders? Wil ik hier blijven wonen of eerst nog reizen? Ga ik nog een opleiding volgen of wil ik misschien toch voor mezelf beginnen?

Vragen die wellicht wel eens door je hoofd spoken, maar waar je simpelweg de tijd niet voor neemt om even bij stil te staan. De onderwerpen die Iris Colijn aansnijdt in haar masterclass zijn bekend voor iedere twintiger en dertiger. Er is veel te kiezen, in een voor je gevoel relatief korte tijd. En op het moment dat je op het punt staat om een knoop door te hakken, komt het stemmetje: ‘Wat als ik de verkeerde keuze maak of wat als ik het niet kan?’

Deze waardevolle interactieve masterclass is voor jou als je jouw toekomst met méér geluk & zelfvertrouwen wilt vormgeven.

Je gaat ontdekken:

  • Welke dilemma's je op jouw pad tegenkomt en waarom
  • Hoe je erachter komt wat je écht graag wilt
  • Hoe je grip krijgt op je eigen keuzes
  • Wat je nu al kunt doen om meer vertrouwen te krijgen in jezelf
  • Wie je bent en welke dingen jij écht belangrijk vindt!

This masterclass is only in Dutch!

Over Iris Colijn

'In mijn persoonlijke programma begeleid ik mensen die simpelweg even vastlopen in dergelijke vraagstukken en ik help ze bij het maken van zelfverzekerde keuzes en het doorbreken van blokkades. Hierdoor laten ze zich niet langer meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen. Ze zitten weer vol energie, halen voldoening uit wat ze doen en kunnen beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die hen niet gelukkig maken.'

In deze masterclass gaan we dieper in op bovenstaande onderwerpen. Wil je uiteindelijk meer? Of loop je vast? Dan kun je Iris ook vragen naar verdiepende mogelijkheden. Schiet haar vooral aan tijdens de borrel of contact Iris via haar website.