Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons

Overzicht van meetings

Het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) organiseert vele meetings voor haar bedrijfsleden.

Voor al onze meetings volgen wij het up-to-date Coronaprotocol dat via deze link wordt aangegeven.

Ben jij hier binnenkort ook weer bij?

Seminars voor alle leden en geïnteresseerden

Jaarlijks organiseert het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) diverse seminars in centraal Nederland voor alle leden en geïnteresseerden. Wil jij ook aanschuiven? Lees meer informatie over het eerstvolgende seminar.

Inhouse sessies voor leden

Bij onze inhouse sessies voor basisleden wordt aan de hand van een actueel klantenvraagstuk kennis gedeeld met andere bedrijven die tegen dezelfde lastigheden aanlopen – vaak omdat ze allemaal dezelfde of vergelijkbare klantengroepen bedienen vanuit een aanvullend perspectief. Ook meedoen? Lees meer informatie over inhouse sessies.

Workshops voor Premium leden

Voor Premium leden van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) organiseren we workshops op hun kantoor, waarbij we ingaan op een actueel relevant thema en deze bovendien samen vertalen naar goed passende marktkansen. Is dit iets voor jou? Lees meer informatie over workshoponderwerpen.

Raad van Advies voor Premium leden

Eens per jaar organiseren we een bijzonder type Executive Meeting: de Raad van Advies bijeenkomst, waarbij Premium leden worden uitgedaagd om mee te denken over de onderzoeksonderwerpen waarmee ons wetenschappelijk kenniscentrum zich in de komende periode zal bezighouden.

Wil jij ook gastheer of -vrouw zijn?

Werk jij op de afdeling marketing bij één van onze bedrijfsleden en wil jij ook zo'n meeting organiseren? Het vergt vaak slechts een zaaltje op je eigen kantoor! Wij kunnen vanuit het Customer Insights Center een lezing met een overzicht van wetenschappelijke kennis verzorgen. Ook regelen wij vanuit RUGCIC de uitnodigingen aan een tiental andere leden om aan te schuiven. Wellicht helpt de efficiënt gebundelde kennis van zo’n middag jouw bedrijf om een sprong voorwaarts te maken. Verder is het natuurlijk altijd handig om anderen te kennen die met vergelijkbare vraagstukken bezig zijn. Samen weten we meer dan alleen!

Wil jij de eerstvolgende meeting hosten? Stuur een mail naar cic rug.nl.

Laatst gewijzigd:14 juli 2023 12:16
View this page in: English