About us Organization Partnerships Research collaboration Onderzoek Energietransitie

Volledig rapport en samenvatting

07 maart 2019

Het onderzoek naar de mening van inwoners van de provincie Groningen over de energietransitie is inmiddels afgerond. In totaal hebben 1142 inwoners van de provincie Groningen deelgenomen aan het onderzoek. We willen hen nogmaals hartelijk bedanken voor hun deelname aan dit onderzoek.

De resultaten geven belangrijke inzichten in hoe men denkt over de energietransitie in de provincie Groningen. Onder het kopje documenten zijn het volledige rapport en een samenvatting te vinden.

Laatst gewijzigd:16 maart 2020 11:21