Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news Events

Studium Generale kenniscafé | Wetenschap in Onzekere Tijden | Jubileumeditie met Janka Stoker, Klaas van Berkel, e.a.

Wanneer:do 19-05-2022 17:00 - 18:15
Waar:Rabo Studio, Forum Groningen, Nieuwe Markt 1, Groningen

De coronapandemie, klimaatverandering en de oorlog in Oekraïne: we leven in onzekere tijden. Dikwijls voorziet de wetenschap ons van de antwoorden en middelen om om te leren gaan met deze veranderingen. Wetenschappers komen tegen wil en dank in de spotlights terecht, en dat heeft niet altijd een positief effect. Hoe staat het ervoor met de wetenschap in Nederland? Hoe beïnvloeden deze crises het wetenschappelijke proces? En welke grote revoluties/bevindingen kunnen we verwachten in de komende jaren?

Alex van den Berg gaat in gesprek met hoogleraar leiderschap en organisatieverandering Janka Stoker, wetenschapshistoricus Klaas van Berkel en anderen over wetenschap in onzekere tijden.

Dit Kenniscafé organiseren we in het kader van ons 75-jarig bestaan en wordt daarom afgesloten met een feestelijke borrel. In het Kenniscafé praten we elke maand met Groningse wetenschappers en onderzoekers over actuele thema's. Het Kenniscafé wordt georganiseerd i.s.m. Science LinX en Forum Groningen en wordt ondersteund door het Akkoord van Groningen.

Meer info & tickets