Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Evenementen

YAG Early Career Research Lunch - Pitch Your Research

Wanneer:wo 24-04-2019 12:00 - 14:00
Waar:De Weverij, Norman Building, Lutkenieuwstraat 5, 9712 AW, Groningen.

Onderzoekers worden in toenemende mate aangemoedigd om ervoor te zorgen dat hun onderzoeksresultaten niet alleen de wetenschappelijke gemeenschap bereiken, maar ook onder het publiek worden verspreid. Dit is is vaak niet zo makkelijk als het klinkt.

Misschien heb je een goed idee, maar vind je het moeilijk om tot het juiste format te komen? Of misschien wil je je laten inspireren voor hoe je je onderzoek kunt 'pitchen' voor het publiek. De Young Academy Groningen (YAG) biedt nu een podium om tips en trucs voor je pitch te krijgen. Tijdens onze volgende Early Career Research Lunch op 24 april presenteren experts van de Scholierenacademie tools om je onderzoek binnen een paar minuten te pitchen voor een gevarieerd publiek, met verschillende formats.

Omdat de YAG je ook de unieke kans wil geven om ervaring op te doen met publieke betrokkenheid, bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan een Noorderzonevenement. Meer informatie hierover krijg je tijdens de ECR-lunch (en je kunt je hier apart voor inschrijven als je geïnteresseerd bent).

Deelnemen en lunchen is gratis, maar registreren is verplicht.

View this page in: English