Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Praktische zaken Waar vindt u ons M.M.A. (Merit) Hondelink, MA

Publicaties

Energy usage in the kitchen: heat and material culture in sixteenth- and seventeenth-century Dutch cookbooks

Delft dineert

Cherries Galore in a Cesspit

Van traditionele archeologie naar ecologische archeologie: terugblik en vooruitblik in een jubileumjaar

Voedsel van dichtbij en ver weg: Het leven in steden tussen 1250 en 1750

The common and the rare: A review of Early Modern Dutch plant food consumption based on archaeobotanical urban cesspit data

3 keer pasta met Charlotte Kleyn

Appels met (Kwee)Peren vergelijken

Blaauw-Mangé Liquide met Christianne Muusers (Coquinaria)

Lees meer

Pers/media

Promoveren op oude poep: 'Soms vinden we een bijna complete drol'

Dierlijk dineren

Schep maar op

De Archeo-Foodtruck: hoe kom je erachter wat mensen vroeger aten?

Wat at Jan Modaal vroeger? Een interview Merit Hondelink, archeobotanist

Investigating cesspits to discover age-old recipes (video)

Onderzoek naar eeuwenoude poep

Menu uit de beerput

Eten uit de beerput

Lees meer