Skip to ContentSkip to Navigation
How to find us dr. H.F. (Hielke Freerk) Boersma

dr. H.F. Boersma

Algemeen coördinerend stralingsdeskundige
dr. H.F. Boersma
Telefoon:
050 36 35551 (werk-secretariaat)
E-mail:
h.f.boersma rug.nl

De opleidingen stralingsbescherming zijn ondergebracht bij de Groningen Academy for Radiation Protection (GARP) en leiden op tot coördinerend stralingsdeskundige of toezichthouder stralingsbescherming. De opleidingen kunnen gevolgd worden door medewerkers van de RUG, UMCG, Hanzehogeschool en externe bedrijven, maar maken soms ook deel uit van het universitaire curriculum.

De opleiding toezichthouder stralingsbescherming tandheelkunde (voorheen 5AM) maakt deel uit van het curriculum tandheelkunde.

De opleiding toezichthouder open stoffen D (voorheen 5B) vormt integraal onderdeel van het Mastervak Radioisotopes in Experimental Biology. Daarnaast kan deze opleiding als keuzevak binnen FSE en Medische Wetenschappen gevolgd worden.

De opleiding coördinerend deskundige is een keuzevak in de Master Biomedical Engineering en kan ook als keuzevak door studenten van de MBRT-opleiding (Hanzehogeschool) gevolgd worden.

GARP is organisatorisch ondergebracht bij de afd. Arbo, Milieu en Duurzaamheid (AMD) van de RUG. De stralingsbeschermingseenheid (SBE) maakt deel uit van GARP.

Laatst gewijzigd:04 oktober 2017 09:09

Contact information

Visserstraat 49
9712 CT GRONINGEN
The Netherlands

Visserstraat 47 (entrance Visserstraat 49)

Working hours:
Monday - Thursday from 8.30 AM till 5 PM; Friday from 8.30 AM till 12.30 AM
Telephone:
+31 50 36 35551 (office-secretary)