Maatschappij/bedrijvenWetenschapswinkelsOver de Wetenschapswinkels

Knowledge exchange: wetenschap met en voor de maatschappij

11 november 2015

Op 11 november organiseerden medewerkers van de Groningse en Wageningse wetenschapswinkels een netwerkmiddag "Knowledge exchange: wetenschap met en voor de maatschappij". Universiteiten in Nederland en Vlaanderen zetten steeds sterker in op het verbinden van wetenschappelijke kennis aan de maatschappij, en daar kunnen de Wetenschapswinkels goed aan bijdragen. Tijdens de netwerkmiddag werd kennis en ervaring uit heel Nederland en Vlaanderen bij elkaar gebracht om te verkennen en om van elkaar te leren of er gezamenlijke vraagstukken waren. Door middel van een World Café zijn we hierover in gesprek gegaan met elkaar. Leonie van Drooge van het Rathenau Instituut begeleidde de middag. Het was een zeer geslaagde dag waarin veel nieuwe contacten zijn ontstaan. Wordt vervolgd!

Een zeer geslaagde middag!
Laatst gewijzigd:12 november 2015 10:59