Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Scholierenacademie Students Web classes

Sociologie

Als socioloog draag je bij aan een betere en stabielere maatschappij. De maatschappij functioneert door middel van wetten, voorschriften, regels, procedures en het prijsmechanisme van markten. Maar samenleven gaat niet altijd even goed. Spanningen en conflicten zijn daarvan zichtbare tekenen. Deze spanningen kunnen zowel in gezinsverband als de samenleving als geheel optreden. Daarom word je tijdens de opleiding Sociologie opgeleid om onderzoek te doen op alle niveau van de maatschappij.

Sociologie
Sociologie

Webklas

De webklas geeft een perfecte weergave van wat het inhoudt om sociologiestudent te zijn. Je maakt opdrachten over onder andere geluk, sociale druk en project X in Haren. Ook maak je kennis met verschillende theorieën die gedurende de studie centraal staan, zoals het bystander-effect en self-fulfilling prophecy. Daarnaast krijg je een virtuele rondleiding door de faculteit en maak je kennis met de studievereniging.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De webklasinschrijving is gesloten. We kunnen niemand meer aanmelden voor deze ronde. In maart 2021 organiseren we weer een webklasronde. De inschrijving hiervoor opent op 25 januari 2021.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen rug.nl.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2020 10:00