Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Pedagogische Wetenschappen

Een goede opvoeding, wat is dat eigenlijk? Waarom krijgen steeds meer kinderen een ‘etiketje’? En hoe houden de jongeren van nu zich bezig met sociale media? Absoluut geen makkelijke vragen, maar wel van groot maatschappelijk belang. Tijdens de opleiding Pedagogische Wetenschappen ga je niet alleen een gokje wagen, maar doe je effectief onderzoek naar prangende vragen als deze. Als pedagogisch wetenschapper draag je dus bij aan de fundamenten van de maatschappij.

Webklas

Tijdens de webklas maak je alvast een beginnetje met pedagogisch onderzoek door je onder andere in de opvoeding van kinderen te verdiepen en je eigen social media-gebruik in kaart te brengen. Daarnaast ga je je bezighouden met hulpverlening bij kinderen met gedragsproblemen en bestudeer je hoe scholen met kinderen met een ‘etiketje’ omgaan.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De webklasinschrijving is op dit moment gesloten. Op 1 oktober kun je je weer inschrijven voor de nieuwe ronde webklassen, die loopt van 4 november t/m 1 december 2019.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen@rug.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de webklassen en onze andere activiteiten.

Laatst gewijzigd:12 juni 2019 14:51