Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Communicatie- en Informatiewetenschappen

Communicatie is overal: denk maar aan nieuwsberichten, folders en tv-reclames. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: er is door professionals goed nagedacht over welke informatie gebruikt wordt en hoe deze gecommuniceerd wordt. En dat is ook waar het om draait bij de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen! Hoe kunnen docenten erachter komen wat hun studenten wel en niet begrijpen? En hoe kunnen dokters met laaggeletterden patiënten communiceren? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, word je tijdens CIW multidisciplinair opgeleid en leer je elementen uit de taalkunde, psychologie, sociologie en marketing combineren.

Communicatie- & Informatiewetenschappen
Communicatie- & Informatiewetenschappen

Tijdens deze webklas maak je kennis met verschillende vormen van communicatie: persuasieve communicatie, multimodale communicatie, organisationele communicatie en pragmatiek. Hierdoor krijg je een goed beeld van de verschillende werkvelden, waarin je als afgestudeerd CIW’er onderzoek kunt doen of kunt bijdragen aan een beter communicatiebeleid.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De webklasinschrijving is op dit moment gesloten. Op 1 oktober kun je je weer inschrijven voor de nieuwe ronde webklassen, die loopt van 4 november t/m 1 december 2019.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen@rug.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de webklassen en onze andere activiteiten.

Laatst gewijzigd:12 juni 2019 14:51