Skip to ContentSkip to Navigation
Part of University of Groningen
Science LinX Pre University Students

Hulp bij je PWS

Bij het Bètasteunpunt van de Rijksuniversiteit Groningen kun je terecht voor al je vragen over bèta-onderwerpen. Je kunt het  Bètasteunpunt gebruiken voor het scherpstellen van je onderzoeksvraag of het overzien van de mogelijkheid om je onderzoek op de universiteit uit te voeren. Een student begeleidt je en je kunt gebruik maken van de onderzoeksfaciliteiten die de universiteit biedt.

Onderwerpen per schoolvak
Per schoolvak heeft het Bètasteunpunt suggesties voor profielwerkstukken voor jou opgesteld:

Tips voor het maken van je PWS
Heb je al een onderwerp, maar wil je op een andere manier hulp bij je PWS? Wil je weten hoe je een onderzoek aanpakt of hoe je een werkplan opstelt? Neem dan eens een kijkje bij de onderstaande links.

Vragen
Als je nog vragen hebt, vul het Bètasteunpunt formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van één van de medewerkers (studentassistenten) van het Bètasteunpunt.

Bij het bètasteunpunt kun je vragen stellen over je PWS of hulp krijgen bij een praktisch onderzoek! | Afbeelding Leoni von Ristok
Bij het bètasteunpunt kun je vragen stellen over je PWS of hulp krijgen bij een praktisch onderzoek! | Afbeelding Leoni von Ristok
Laatst gewijzigd:17 januari 2023 15:59