Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXLeerlingen

Science LinX

ben jij bètaproof?

Ontdek bij Science LinX of jij Bètaproof bent! Aan de hand van interactieve opstellingen, games, simulaties en visualisaties, maak je kennis met natuurwetenschappen en technologie, en het actuele baanbrekende onderzoek van de Faculty of Science and Engineering.

Speel een potje MindBall, waarbij de meeste relaxte speler wint; hang de raddraaier uit en maak aminozuren met het Riborad; of laat je wegblazen door onze tornadomachine…  

Op deze website kun je een voorproefje nemen en vind je na je tentoonstellingsbezoek achtergronden bij de opstellingen en meer. Online kom je ook meer te weten over de opleidingen aan de Faculteit en over het werk van onze afgestudeerden. Ook kun je er terecht voor vragen over je profielwerkstuk of voor gastlessen op school.  

En wil je dat een van onze onderzoekers je iets vertelt over zijn onderzoek over nanotechnologie, biotechnologie, duurzame energie, genomics, geneesmiddelen, ICT of galaxies… gewoon vragen.

Ook kan je docent een bezoek aanvragen bij Science LinX. Gewoon even vragen aan hem of haar. Ook kunnen jij en je docent altijd contact opnemen met Science LinX via e-mail.

We hopen je snel te zien bij Science LinX!

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 13:23
printView this page in: English