Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXBezoek onze expo's & workshops!

Expo's & workshops

ben jij bètaproof?

Science LinX verbindt en betrekt leerlingen, docenten, maatschappij en breed publiek: door wetenschap een podium te bieden, brengt het de vonk, passie en het enthousiasme voor wetenschap en engineering van de Rijksuniversiteit Groningen over. Met een frisse op-maat benadering, faciliteert Science LinX continu leren over grenzen van wetenschap, onderwijs, werk en maatschappij.

Zie het onzichtbare bij Science LinX. Bezoek onze permanente en tijdelijke expo´s, workshops, projecten en festivals en zoek jouw ideale bètastudie. Met onze opstellingen, games en visualisaties maak je kennis met de natuurwetenschappen en technologie, en het baanbrekend onderzoek uit onze labs.

Vraag een rondleiding aan voor onze vaste expositie in de Bernoulliborg op het Zernike. Speel een potje MindBall, waar de meeste relaxte speler wint... maak aminozuren met het Riborad… of blaas onze tornado weg… en combineer dit met een verdiepende workshop.

Of vraag een rondleiding aan voor de rondreizende RE:charge expositie, nu te zien in de Energy Academy. Ontdek hier hoe het gebouw de vier elementen benut, zonder gebruik te maken van veel technologie.

Bij ons Bètasteunpunt kun je terecht met vragen over je profielwerkstuk of voor gastlessen op school. Of neem contact op via sciencelinx@rug.nl voor een rondleiding, vragen of ideeën voor exposities.

Laatst gewijzigd:18 december 2017 13:08