Skip to ContentSkip to Navigation
Rudolf Agricola School for Sustainable Development
Bringing sustainability science forward
More News & Events

In de media: Opening House of Connections

29 juni 2023
decoratieve afbeelding
Impressie van de publieksdag in het kader van de opening het het House of Connections van de RUG. Foto's: Marco in 't Veldt

Zaterdag 24 Juni vond de publieksdag van de opening van het House of Connections in Groningen plaats. De dag werd druk bezocht. Veel Stadjers namen ondanks het mooie zomerweer van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in de keuken van de Groninger wetenschap. De vier Schools presenteerden zich met informatie, flitslezingen en proefopstellingen over duurzaamheid, gezondheid, kunstmatige intelligentie en energie.

Ook diverse Groninger media wilden er meer over weten. Bekijk hieronder bijvoorbeeld het leuke fimpje dat OOG TV maakte.

Laatst gewijzigd:29 juni 2023 12:19

Meer nieuws

 • 21 mei 2024

  Uitslag universitaire verkiezingen 2024

  De stemmen zijn geteld en de uitslag van de universitaire verkiezingen is binnen!

 • 13 mei 2024

  Moleculen stilzetten

  In zijn laboratorium bouwt natuurkundige Steven Hoekstra aan een opstelling die bestaat uit twee delen: een apparaat dat moleculen van barium-fluoride maakt, en een ander apparaat dat deze moleculen bijna stilzet om ze te kunnen onderzoeken.

 • 29 april 2024

  Sensor met gevoel

  In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

Follow us onyoutube twitter