Research Pediatrics
University Medical Center Groningen

Interview Maaike Oosterveer: in NVH "Lever"

24 december 2019
MO2019

Het is exact 7 jaar geleden dat de onderzoekscarrière van Dr. Maaike Oosterveer (toen postdoc aan het Laboratory for Integrated Systems Physiology onder leiding van Prof. Johan Auwerx en Kristina Schoonjans) werd beschreven in de sectie ‘Hoe gaat het eigenlijk met…’ van ons LEVER magazine. Sindsdien is Maaike teruggekeerd naar Groningen, waar ze een succesvolle onderzoeksgroep heeft uitgebouwd.

Lees het hele Interview: https://www.rug.nl/research/Pediatrics/LiverDigestiveMetabolicDiseases/newsitems/lever4-2019.pdf

Laatst gewijzigd:24 december 2019 17:34