Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Current Affairs News News Archive

Installatie Michel Vols als lid van De Jonge Akademie

24 maart 2021

Op dinsdag 23 maart 2021 is hoogleraar openbare-orderecht Michel Vols, samen met negen andere nieuwe leden, officieel geïnstalleerd als lid van De Jonge Akademie. Tijdens een hybride bijeenkomst stelden alle nieuwe leden zichzelf voor en gaven zij een korte impressie van hun onderzoek.

In onderstaande video vertelt Michel over zijn onderzoek naar openbare orde en veiligheid en deelt hij wat hij met zijn onderzoek wil bereiken, ook binnen De Jonge Akademie.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 april 2021 15:02

Meer nieuws

 • 21 maart 2023

  Ventiel voor onze verstopte rechtspraak

  Het Nederlandse juridische systeem lijdt aan een infarct. Rechtszaken stapelen zich op en slepen zich voort. Al bijna twee decennia lang onderzoekt én bepleit Laura Peters de invoering van procesafspraken in Nederland als ‘bypass’.

 • 01 februari 2023

  'Nederland is toe aan een nieuw stelsel van inkomensbescherming'

  Uit onderzoek, verricht door onderzoekers van de Faculteit Rechtsgeleerdheid en gefinancierd door Instituut GAK, volgt dat de universele benadering, berustend op gelijkwaardige bescherming op toereikend niveau voor alle leden van de samenleving,...

 • 29 november 2022

  Europese subsidie voor onderzoek naar informele economieën

  Dr. Francesco Giumelli, universitair hoofddocent Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties van de Faculteit der Letteren, en mr. dr. Pim Geelhoed, universitair hoofddocent Straf- en strafprocesrecht van de Faculteit...