Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ambassadeurs van Faculteit Rechten en Letteren bij de ESN Introductieweek

18 februari 2019

Tijdens de ESN introductieweek hebben ambassadeurs van de faculteit Rechten en Letteren nieuwe internationale studenten de groene kant van Groningen laten zien. Op de ESN cultuurdag zijn ze langs groene hotspots geweest zoals de markt op de Vismarkt, de ReShare winkel, Mijn Tafel en hebben ze geluisterd naar de verhalen van de winkeliers die een verschil proberen te maken. Bij de koude wandeling door Groningen werd ook een duurzaamheidsquiz gehouden. De nieuwe studenten konden verschillende prijzen winnen, zoals bijvoorbeeld herbruikbare flessen en koffiebekers.

Laatst gewijzigd:18 februari 2019 10:53
printView this page in: English

Meer nieuws