Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

5G Masterclass 14 februari: Hardcore 5G

23 januari 2019
5G Masterclass
5G Masterclass

Tijdens de volgende 5G Masterclass op 14 februari 2019 vertelt Jurjen Veldhuizen van Huawei over hardcore 5G: deep dive technology and architecture.

De details van de achterliggende 5G-technologie worden uitglegd en er wordt een beeld gegeven van de ingrijpende wijzigingen die in de toekomst zullen worden geïmplementeerd. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. spectrum- en antennetechnologie, transportnetwerk en overall architectuur.

Jurjen Veldhuizen
Jurjen Veldhuizen

Jurjen Veldhuizen

Jurjen Veldhuizen heeft bijna 20 jaar ervaring in telecommunicatie als managing consultant en werkt bij Huawei Technologics als Solution Director. De transitie in de telecomsector intrigeert hem en hij vergaart informatie en ontwikkelt new business met de focus op telecomtechnologie (5G), verticals (Energie, Smart Manufacturing, autonomous driving) en concepten zoals Smartcity.

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een programma van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per maand plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. De 5G Masterclasses worden georganiseerd op verschillende locaties. Meld je tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

De voertaal is Nederlands.

Tijd en plaats

De 5G Masterclass op 14 februari begint om 16.00 uur tot 18.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Locatie: Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, 9712 GC Groningen.

Laatst gewijzigd:17 december 2019 08:49

Meer nieuws