Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

5G Masterclass 14 februari: Hardcore 5G

23 januari 2019
5G Masterclass
5G Masterclass

Tijdens de volgende 5G Masterclass op 14 februari 2019 vertelt Jurjen Veldhuizen van Huawei over hardcore 5G: deep dive technology and architecture.

De details van de achterliggende 5G-technologie worden uitglegd en er wordt een beeld gegeven van de ingrijpende wijzigingen die in de toekomst zullen worden geïmplementeerd. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. spectrum- en antennetechnologie, transportnetwerk en overall architectuur.

Jurjen Veldhuizen
Jurjen Veldhuizen

Jurjen Veldhuizen

Jurjen Veldhuizen heeft bijna 20 jaar ervaring in telecommunicatie als managing consultant en werkt bij Huawei Technologics als Solution Director. De transitie in de telecomsector intrigeert hem en hij vergaart informatie en ontwikkelt new business met de focus op telecomtechnologie (5G), verticals (Energie, Smart Manufacturing, autonomous driving) en concepten zoals Smartcity.

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een programma van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per maand plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. De 5G Masterclasses worden georganiseerd op verschillende locaties. Meld je tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

De voertaal is Nederlands.

Tijd en plaats

De 5G Masterclass op 14 februari begint om 16.00 uur tot 18.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. Locatie: Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, 9712 GC Groningen.

Laatst gewijzigd:17 december 2019 08:49

Meer nieuws

 • 03 december 2020

  Eredoctoraat RUG voor Feike Sijbesma

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verleent op vrijdag 22 januari 2021 een eredoctoraat aan Feike Sijbesma. De voormalige CEO van DSM ontvangt het eredoctoraat uit handen van Rector Magnificus Cisca Wijmenga tijdens de speciale Nobellaureaten...

 • 01 december 2020

  Integratie van nieuwkomers staat bijna stil

  De lockdown in maart 2020 was voor iedereen in Nederland moeilijk, maar zeker ook voor nieuwkomers: zij hadden 50% minder contacten dan daarvoor. Het gevolg is dat ze zich eenzamer voelen en hun integratie in de samenleving op dit moment bijna...

 • 26 november 2020

  Keuzegids 2021: Archeologie en Minorities & Multilingualism weer in top 5 van Nederland

  Zeven bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen krijgen in de Keuzegids Universiteiten 2021 het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijk onderwijs behoren. Twee studies staan net als...