Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Lambert Schomaker (Autonomous Perceptive Systems): partner in 4 million euro ITN project PerICo

18 October 2018

Groningen, 1 October 2018 – The Marie Curie Innovative Training Network (ITN) PerICo announces the start of a new, four-year, research programme on Peroxisome Interactions and Communication. PerICo is a multi-partner European Training Network under the European Union programme Horizon 2020 with a total budget of 4 Million Euro, coordinated by Prof. Dr. Ida van der Klei (University of Groningen). For further information please click here

Last modified:19 October 2018 1.30 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...