Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ben Feringa vanavond in boekenprogramma op NPO 1

09 augustus 2018

Donderdagavond 9 augustus is de eerste aflevering van een nieuw vierdelig interviewprogramma van Matthijs van Nieuwkerk: Moby Dick. In deze talkshowover boeken spreekt Van Nieuwkerk steeds met twee bekende en minder bekende Nederlanders over de belangrijkste boeken uit hun leven. Vanavond zijn dit RUG-professor – tevens Nobelprijswinnaar Scheikunde - Ben Feringa en presentatrice Dieuwertje Blok.

Van Nieuwkerk vraagt zich af wat de gasten heeft gevormd, wie hen geïnspireerd heeft en welk boek troost gaf in moeilijke tijden. Van jeugdboeken tot de bijbel, van coming of age verhalen tot politieke biografieën en stripboeken, alles kan voorbij komen in het gesprek.
Moby Dick, over de schoonheid, kracht en macht van boeken, is te zien om 22.25 uur bij BNNVARA op NPO 1.

BOEKENPROGRAMMA 'MOBY DICK' VANAF 9 AUGUSTUS BIJ BNNVARA OP NPO1
BOEKENPROGRAMMA 'MOBY DICK' VANAF 9 AUGUSTUS BIJ BNNVARA OP NPO1
Laatst gewijzigd:09 augustus 2018 12:25
printView this page in: English

Meer nieuws