Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitzonderlijk hoge score voor PPE

28 juni 2018
Programmacoördinator Andreas Schmidt

Onze studenten Philosophy, Politics and Economics hebben dat masterprogramma uitzonderlijk hoog beoordeeld.

De gemiddelde score voor alle categorieën samen kwam uit op 4,9 (van 5), en aan de categorie sfeer gaven zij een 100 % score van 5. Dat blijkt uit de resultaten van de Nationale Studenten Enquete 2018, die vandaag gepubliceerd werden. Binnen Nederland is de RUG de enige universiteit die deze masteropleiding aanbiedt.

Meer informatie

Bekijk de resultaten voor Philosophy, Politics and Economics

Website van het Centre for Philosophy, Politics and Economics


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:10 december 2018 10:38

Meer nieuws

 • 10 december 2018

  JHP prijs voor Han Thomas Adriaenssen

  Han Thomas Adriaenssen heeft met zijn boek Representation and Scepticism from Aquinas to Descartes (Cambridge University Press) de JHP prijs voor het beste boek over de geschiedenis van de filosofie gewonnen.

 • 04 december 2018

  Botsen op de sociale snelweg

  Zwarte Piet, de Oostvaardersplassen, genderkwesties...de maatschappelijke discussies vliegen ons om de oren en elk jaar lijken de standpunten zich te verharden. We bevinden ons in het onderzoeksveld van Frank Hindriks, hoogleraar Ethiek, Sociale en...

 • 15 november 2018

  Opnieuw dubbele topscore voor filosofie in Groningen

  De Faculteit Wijsbegeerte van de Rijksuniversiteit Groningen staat met een totaalscore van 80 punten voor de bacheloropleiding Filosofie en 76 punten voor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opnieuw op de eerste plaats in de Keuzegids Universiteiten...