Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jolien Mouw gepromoveerd

27 juni 2018

Op donderdag 21 juni 2018 om 15:00 heeft collega Jolien Mouw haar proefschrift “Stepping in another’s shoes: The role of primary-school students’ perspective-taking abilities during cooperative learning” succesvol verdedigd in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. Sinds 1 februari 2018 werkt Jolien als universitair docent bij het GION. Hier zal zij haar onderzoek naar coöperatief leren voortzetten. Ook zal ze collega-docenten van de faculteit GMW ondersteunen bij het ontwerpen en implementeren van activerende werkvormen in het universitair onderwijs.

Meer weten over Jolien's onderzoek?

Laatst gewijzigd:08 oktober 2018 12:30

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...